Eindelijk weer de wei in

06-04-2013 17:16

Eindelijk na 4 weken niet kunnen spelen mochten we vandaag eindelijk voetballen. En dat ook nog met nieuwe tenue.

We waren er helemaal klaar voor. Alleen vond Luka de kleur van het keeper shirt niet mooi paars doe dan gewoon blauw veel mooier.

We vertrokken om 09.30 uur vanaf het Farmsumveld richting Ten Boer.Nadat iedereen omgekleed was in een erg druke kleedkamer gingen we naar het veld. En moest natuurlijk er eerst een groepfoto worden gemaakt. Nadat allemaal achter de rug was werden we allemaal naar de scheidsrechter geroepen, die met een muntje bepaalde wie mocht zeggen aan welke kant van het veld wilden spelen. Mirthe was vandaag onze aanvoeder en die koos voor wit en ja hoor het werd wit Mirthe gaf aan op haar eigen kant te willen spelen, toen iedereen op zijn positie stond begon de wedstrijd. In de eerste helft was de tegenstander veel op onze helft te vinden, maar door goed verdedigingswerk van onze toppers werd het pas na 15 minuten 1-0. en dat bleef het ook tot de rust.

In de rust de kinderen mijn complimenten gegeven want wat waren ze goed. Nadat de ranja op was gingen we vol zelfvertrouwen de tweede helft in. En we kwamen gelijk te staan het is nog onduidelijk wie er scoorde maar als team zeg ik hebben w een doelpunt gescoord. Maar doordat we gelijk kwamen te staan waren we even vergeten dat we moesten verdedigen en werd het 2-1, hierdoor waren we zo van onder de indruk dat het uit eindelijk 3-1 werd helaas.

Na de wedstrijd zij we nog getracteerd door Gea want onze Toppers hadden zo goed gespeeld.