Farmsum F1 - NEC F6

04-05-2013 12:54

Vandaag moesten we tegen Nec F6 dit beloofde van te voren al een spannende wedstrijd te worden want in de zaal hebben wij Nec F6 ook als tegenstander gehad en zelfs toen een wedstrijd gewonnen. Nadat iedereen was omgekleed in een heerlijk frisse kleedkamer was iedereen klaar voor de wedstrijd voor Danique en Luka extra spannend want een van Danique haar vriendje Lars speelde bij Nec. Ja ja en Danique die heeft maar liefst met 5 jongens verkering dus ook al die vriendjes een beetje te vriend houden hahaha. En Luka zijn Neefje speelt bij Nec en ja dat is ook wel een beetje eng om tegen je neefje te voetballen.

Nee alle gekheid op een stokje.

Vandaag was Daniel er ook die de warm-up verzorgde. Om 09.00 uur kwam scheidsrechter Richard het veld op en floot voor het startsein, volgens mij sliepen er een paar spelers want na een minuten stonden we al achter met 0-1 geeft niet maar jammer was het wel. Niet veel later werd het dan ook 0-2, jeetje dit zal nog een moeilijke wedstrijd worden. Maar gelukkig lieten de spelers van Farmsum hun koppies niet hangen en door weer goed over te spelen scoorde Lars het eerste doelpunt. En met deze stand gingen we ook de kleedkamer in. In de kleedkamer kreeg iedereen een rapport cijfer, een aantal kinderen kregen een 10 en een aantal een onvoldoende waaronder Roy die kreeg een 3 waarop Roy antwoorde dat klopt ook want dat is ook mijn rugnummer, tsja en wat moet je daar op zeggen. Niks dus.

 

Nadat we de ranja op hadden gingen we weer naar het veld, onderweg naar het veld kwam Danique met allemaal bloed uit haar mond terug van het veldl lopen, gelukkig was tandarts assistente Judith aanwezen die eerst hulp bij tand incident verleende en wat was het geval Danique haar melktand was er uit gelukkig maar het leek erger dan dat het was. En ja hoor staan we met z'n allen op het veld moet Tycho plassen die nog snel naar de wc, en toen kon de wedstrijd echt beginnen. En meteen in het begint scoorde Nec en was de stand 1-3 ja ja dat werd een zware klus. Waarop Farmsum antwoorde met en tegen doelpunt gescoord door Latoya, Maar niet veel later antwoorde Nec daar weer op met een doelpunt 2-4. Gelukkig liet Farmsum hun koppies niet hangen en door hun strijd lust werd dit beloond. Latoya en Semdrum scoorden nog waarop de eindstand 4-4 werd.

Een hele knappe prestatie en ik kan jullie verklappen dat iederen in de tweede helft een dikke voldoende heeft gekregen en Roy jij krijgt een dikke 10 als eindcijfer, dat wil natuurlijk net zeggen dat je nu nummer 10 hebt als rugnummer

Op naar de volgende wedstrijd en die is weer tegen Nec F6.

Na afloop van de wedstrijd traxteerde Sven zijn team nog want die was jarig geweest 2 mei, Sven nog gefeliciteerd