Farmsum - Nieuwolda

18-11-2012 17:50

Vandaag mochten weer thuisvoetballen na twee wedstrijden uit te hebben gespeeld. Helaas kon Latoya niet mee want die ligt met ooronsteking op bed. Ook vandaag wisten we dat dit weer een erg moeilijke wedstrijd zou worden.

Vandaag werd ons team verstrekt door Storm. Storm had zo zin in zijn eerste wedstrijd dat hij vanmorgen al om 04.00 uur op was. Storm welkom.

En ja hoor zo die waren groot kan natuurlijk kon ook niet anders als je tweede jaars F bent. Nadat de warming-up in de benen hadden onder begeleiding van Daniel zijn we begonnen aan de wedstrijd. En ja hoor de bal ging al gauw in het doel. Ze schoten zo hard daar was geen aankomen aan. Luka en Mirthe goed gekeept hoor dit waren zulke harde en hoge ballen, ik denk zelfs dat Edwin van de Sar ze niet tegen kon houden. Ook werd er goed verdegigd door Jannine, Danique, Lars, Storm, Tycho, Roy en Samdrim. Er werd veel geduwd en getrokken door de tegenstander.En stiekum waren wij in de eerste helft te lief voor de tegenstander.

Na de rust spelende we dan ook anders we gingen er tegen aan en duwden en trokken terug.En werd er nog beter verdegd, we keken waar de tegenstander vrij stond die we dan gingen verdedigen. Maar al het harde werken werd helaas niet beloond. Eindstand 0-14.

Nadat iedereen gedoucht had kwam de voorzitter van het jeugdbestuur in kleedkamer binnen met de nieuwe tenues om te passen. Zo die waren mooi. Nu wachten tot ze binnen zijn en we mogen showen met de nieuwe kleding.