Omlandia - Farmsum

18-11-2012 17:27

Maandag al de ouders blij gemaakt met de mededeling  dat we vandaag al om 08 uur weg moesten. Nadat we Samdrim bij huis hebben opgehaald hebben we de reis richting Ten boer vervolgd. We werden van harte welkom geheten. Wat een mooi complex. De leider van de tegen partij had meteen al medelijden met ons want wij waren zo klein, nou jongens het maakt niet uit hoe groot je bent want het gaat tenslotte om het voetbal. Maar wel aardig van die meneer. Hij gaf meteen aan dat wij wel een extra speler in het veld mochten hebben want zij waren al tweede jaars F. Nadat we ongekleed waren en de spieren warm hadden begon de wedstrijd.

Al snel kregen we het eerste doelpunt om de oren. Maar daarna werd het door Farmsum erg moeilijk gemaakt door het goede verdelgingswerk van ons en hadden ze toch wel erg veel  moeite om er door te komen. Er stonden dan ook erg veel troste ouders en twee trotse leiderster aan de kant te juichen.

We gingen de rust in met 4-0. Na een uitleg in de kleedkamer begonnen we aan de tweede helft. Ook hier werd er stevig verdedigd. En kregen wij zelf nog kansen om te scoren omdat de keeper van hun ook mee voetbalde op onze helft. Door goed over te spelen zijn we een paar keer dicht bij een doelpunt geweest. Roy heeft nog wel gescoord maar dat was in het verkeerde doel. Maar helaas het mocht niet zo zijn. En we verloren de wedstrijd dan met 8-0.

Nadat iedereen gedoucht was en aangekleed zijn we nog met z’n allen naar de kantine gegaan om Tycho zijn verjaardag te vieren. We hebben we z’n allen gezongen waarna we nog een traktatie kregen. Nadat iedereen voorzien was van iets lekkers zij we weer huiswaarts gegaan.