Wedstrijd Farmsum- Appingedam

28-04-2013 19:06

Hallo Allemaal

 

Stiekum was ik eigenlijk al op gehouden om stukjes te schrijven want ik had het idee dat het niet gelezen werd maar ik kreeg het tegendeel te horen dus ik zal proberen om weer fanatieker bezig te gaan met het schrijven van verslagen van bijzonderheden.

 

Vandaag moesten we thuis tegen Appingedam F4. We zouden beginnen om 09.00 uur maar al met al geen tegenstander. Terwijl onze Toppers al aan het warm draaien waren met Daniel. En ja hoor om 09.10 uur kwammen onze tegenstanders ook op het VV Farmsum terrein aan. Nadat de tegenspelers snel waren omgekleed begon de wedstrijd die geleid werd door Gea. De aanvoerders moesten bij Scheids Gea komen om een muntje te gooien wie waar ging spelen. Latoya mocht kiezen en kon de wedstrijd beginnen.

 

We vechten als leeuwen. En Myrthe deed dit wel erg letterlijk en drukte de tegenstander aan de kant en scoorde het eerste doelpunt. En je zag van alle kinderen een opluchting van hey wij kunnne ook scoren.

Al snel werd het twee nul door een heel mooi doelpunt door Lars. mooi uitgespeeld door over te spelen. 

Allleen waren wij zo in de wolken dat we twee - nul voor stonden dat we vergaten te verdegigen, ik heb nog geprobeert om iemand naar achteren te roepen maar helaas of iederen had oordopjes in of ik moet toch bij het bestuur een megafoon aanvragen, ik denk alleen dat het laast niet het geval is.

En net voor tijd werd het drie -nul ook door een mooi dielpunt van Lars, wat een topper ook die Lars ook. Met een rood hoofd vliegt hij het hele veld over.

 

In de rust dachten veel al dat we gewonnen had maar zoals Lars zei het kan nog alle kanten op, Wijze woorden. Nadat de ranja op was en we met z'n allen hadden afgesproken dat er een iemand achter blijf gingen we met veel zelf vertrouwen het veld op.

 

Maar helaas Appingedam scoorde en het werd drie- een. En al snel daarna volgde er nog twee doelpunten en werd het drie- drie, zo wat was dat spannend.

Maar gelukkig scoorde Latoya het verlossende doelpunt in de laatste vijf minuten. Yes. Maar we moesten nog 5 minuten zo wat waren dat 5 lange en spannende minuten niet goed voor je hart. Maar gelukkig floot Gea af en hebben we onze eerste drie punten binnen en geen laatste meer in de compentie.

Gea bedankt voor het fluiten en niet te vergeten Jose bedankt voor de kantine dienst en de ranja die we in de rust hebben gekregen.